La darrera reunió del Consell Verd
va ser dimarts, 13 de maig


6.6.07

5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient

Avui, 5 de juny, celebrem el dia mundial del medi ambient. Per aquest motiu voldria comentar alguns aspectes que podrien ser d'interès per al nostre municipi.




A la ciutat de l'Hospitalet, hem de reconèixer que, d' una banda hi ha bastants parcs i jardins, però d'altra banda hi ha gent que no els respecta. A la nostra ciutat no ens podem queixar que no hi ha suficients papereres de tot tipus (vidre, plàstic...), però encara hi ha gent que no està conscienciada amb aquest assumpte i ho llença tot al terra. Espais on es podria gaudir d'un bon passeig són plens de brutícia. I és que encara hi ha gent a qui no importa gents el medi ambient.


Canviant de tema, a la nostra ciutat, tot i tenir uns excel·lents serveis públics, hi ha molta gent que agafa el cotxe per coses totalment innecesàries, emetent gasos contaminants a l'atmosfera. Pels estudis realitzats sabem que un 90% de la contaminació de l'Hospitalet la produeixen els cotxes. Va sent hora de prendre consciència d'això i optar per utilitzar més els serveis públics; menys contaminants i més barats.


Arístides Gutiérrez, 4rt A